Bestel Tickets
← Terug naar

Streams

Teaser english subtitles

vr 17 feb

Carrousel is a 'language no problem' performance. Have a sneak preview here.

Publieksreacties op openbare repetitie

di 14 feb

Woensdag 8 februari was er een openbare repetitie in de Stadsschouwburg Groningen. Een aantal bezoekers vertellen wat ze van deze scenes vonden.

Dramaturg Robbert van Heuven over They Shoot Horses Don’t They

vr 10 feb

Dramaturg Robbert van Heuven legt uit wat de inspiratie voor Carrousel was: They Shoot Horses Don’t They, zowel de roman als de film. Hoe zagen de historische dansmarathons eruit, waarom deden mensen eraan mee en waarom kwam het publiek kijken? En wat heeft dat te maken met onze huidige beeldcultuur van treitervloggers en failfilmpjes?

De slakom – het decor van Carrousel

ma 6 feb

In dit interview legt decorontwerper Ascon de Nijs uit hoe een slakom en een steile wand tot het decor van Carrousel hebben geleid.

Waarom hebben we een livestream?

do 19 jan

Iedere werkdag kun je meekijken in het repetitielokaal van Carrousel. Maar waarom doen we dat eigenlijk? Regisseur Guy Weizman legt het uit. Roblox HackBigo Live Beans HackYUGIOH DUEL LINKS HACKPokemon Duel HackRoblox HackPixel Gun 3d HackGrowtopia HackClash Royale Hackmy cafe recipes stories hackMobile Legends HackMobile Strike Hack

Livestream repetitie, iedere werkdag 12.30 tot 13.00 uur

di 14 feb

Iedere werkdag kun je hier tijdens je lunchpauze terecht voor de livestream van de repetities van Carrousel. Om 12.30 verschijnt de video hier automatisch. Zorg dat je op tijd bent, want na 14.00 verdwijnt de stream weer van de website. Op dit moment repeteren we op onze thuisbasis De Machinefabriek in Groningen. Het bijzondere decor is al opgebouwd dus er is genoeg te zien.

Ontmoet de eerste koppels uit Carrousel

di 10 jan

In Carrousel strijden vijf koppels in een dansmarathon om... ja, om wat eigenlijk? We stellen alvast twee koppels aan je voor.

Decor wordt getest!

di 10 jan

Het decor staat al klaar in het repetitielokaal. Er kan geweldig op gestunt worden! #Spierpijn #blauweplekken Made by Ascon de Nijs